Svenska

Ut & Njut Äventyr Älvdalen AB

Vi är ett litet svenskt naturturismföretag baserat i Älvdalen i mitten av Dalarna i ett område med vildmark, stora skogar, älvar, sjöar, berg, skönhet, intressant kultur och underbara människor. Vi är era certifierade fjäll- och äventyrsledare Maria och Erik och vår passion är att träffa människor och vara era guider i naturen som vi älskar.

Uttrycket “Ut & Njut Äventyr” är hjärtat i vår verksamhet och det innebär för oss att huvudsyftet med våra turer och aktiviteter är att komma ut och njuta och känna sig avslappnad och glad. Njuta av naturen och sällskapet av oss själva och andra människor, för det är i naturen som det är enklast att bara vara sig själv.

Nedan finner ni information och bokning våra vandringar och workshops.

Hör bara av er om ni har några frågor.

Välkommen till Älvdalen och Dalarna – vi ser fram emot att träffa er!

Vandringar och Workshops

Loading…
Loading…

Hitta oss

Vi har ingen lokal där ni kan besöka oss, utan vi är baserade i området kring huvudorten Älvdalen. Älvdalen är också Dalarnas till ytan största kommun som sträcker sig från Älvdalen i söder till Grövelsjön i norr. Ni kan komma till oss med bil eller buss och tåg via Mora och sedan buss från Mora till Älvdalen. Men, notera att lokaltrafiken och taxis i vårt område har sina begränsningar och vi kan tyvärr inte erbjuda transfer.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close